Meer kwalitatieve sollicitaties via vacatures.werf-en.nl!

Werf& is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De ideale aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt u meer kwalitatieve sollicitaties.

Bij Werf& kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacature producten of pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkelt om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Waarom vacatures.werf-en.nl?

  • Werf& wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.
  • De website wordt maandelijks bezocht door + 18.800 unieke bezoekers
  • Vacatures worden via de job alert direct doorgestuurd naar de juiste kandidaten
  • Vacatures worden meegenomen in de nieuwsbrief

Hieronder vind u het overzicht van producten en diensten. Klikt u op het product van keuze voor meer informatie over het desbetreffende product.

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€200,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€65,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Werf& brengt vraag en aanbod van vacatures van HRM & Recruitment professionals effectief bij elkaar. Met Werf& blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Werf& vinden HRM & Recruitment professionals snel relevante vacatures.